RVS stelling

Een RVS stelling of een aaneenschakeling van meerdere RVS stellingen zijn ideaal voor uw hygiënische magazijnindeling. GONOX Roestvaststaal levert RVS stellingen op maat, zodat u zeker weet dat u al uw spullen efficiënt kunt opbergen. In veel verschillende branches zijn RVS stellingen toepasbaar. Onze stellingen en overige maatwerkproducten worden bijvoorbeeld veelal toegepast in cleanrooms, laboratoria, uiteenlopende interieurs, exterieurs en diverse takken van techniek.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Een kwalitatieve RVS stelling voor een lange levensduur

Bent u werkzaam in een omgeving waar hygiëne een belangrijke rol speelt? RVS stellingen worden veel gebruikt in de medische en farmaceutische wereld.
Stellingen worden vaak gebruikt in elke onderneming. Spullen worden eruit gehaald en erin gelegd, en dat de hele dag door. Kies daarom voor een stelling van RVS. Stellingen van RVS staan namelijk bekend om de lange levensduur. Dit zeer corrosiebestendige materiaal kan tegen een stootje en is daarom op de korte en lange termijn een uitstekende keuze.

Naast RVS stellingen ook andere RVS producten mogelijk

De toepassing van RVS is erg breed. Het wordt dan ook gebruikt in veel verschillende sectoren. Heeft u naast RVS stellingen ook andere producten van RVS nodig? U kunt bij ons ook terecht voor allerlei andere RVS producten op maat zoals:

  • Werktafels en werkbladen
  • Transportwagens en trolleys
  • Monitoring consoles en statieven
  • Was- en spoelgelegenheden
  • Machineframes, kabelwegen en aanrijdbeveiligingen
  • Leuningwerken
  • Binnen- en buitenmeubilair.

Krijg deskundig advies over de juiste RVS stelling

Wij begrijpen als geen ander dat u het mogelijk lastig vindt om te bepalen wat de beste variant RVS en eindafwerking is voor uw RVS stelling. Wij verwelkomen u dan ook graag op ons kantoor waar u alle mogelijkheden in het echt kunt bekijken en op die manier een weloverwogen beslissing kunt nemen. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over RVS stellingen of onze andere producten en mogelijkheden? Neem u dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0487-595457 of ons te mailen via info@gonox.nl.

Anderen bekeken ook:

RVS techniek | Transportwagen RVS | RVS trap