RVS spoeltafel

GONOX Roestvaststaal levert een RVS spoeltafel of tafelframe uitsluitend van de beste kwaliteit. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het bewerken van roestvaststaal voor laboratoria, horeca, interieur en techniek. De kracht van onze eindproducten is dan ook kwaliteit met een hoge mate van afwerking. Wij hechten zeer aan persoonlijk contact met korte lijnen. Wij luisteren dan ook graag naar uw wensen en ideeën om aan de hand daarvan een perfect stukje maatwerk aan u te leveren.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Een RVS spoeltafel of tafelframe op maat die voldoet aan uw wensen

Vanuit onze eigen werkplaats en met de nodige kennis van zaken zijn wij al jarenlang de gespecialiseerde toeleverancier voor RVS producten op maat. Dus ook wanneer u op zoek bent naar een RVS spoeltafel of tafelframe, bent u bij ons aan het juiste adres. Spoeltafels en tafelframes zijn bij ons leverbaar in verschillende RVS soorten, met diverse eindafwerkingen. Zo maken wij ook uw RVS spoeltafel of tafelframe geheel naar wens, zodat u er nog jarenlang plezier van heeft. Voor de eindafwerking heeft u de keuze uit de volgende finishing:

  • Hoogglans gepolijst
  • Glas gepareld
  • Gematteerd;
  • Geborsteld
  • Geslepen in een bepaalde korrel

Maak uw wensen kenbaar

Wilt u uw wensen betreffende een RVS spoeltafel of tafelframe graag bespreken, dan nodigen wij u van harte uit op ons kantoor in Boven-Leeuwen. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over onze andere producten en mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0487-595457 of te mailen via info@gonox.nl.

Anderen bekeken ook:

RVS stelling | RVS techniek | Transportwagen RVS