RVS op maat

GONOX Roestvaststaal is gespecialiseerd in het bewerken van RVS op maat. Onze maatwerkproducten worden veelal toegepast in cleanrooms, laboratoria en techniek, maar ook in de meest uiteenlopende interieurs zijn onze eindproducten terug te vinden. Bent u ook op zoek naar RVS plaatwerk producten? Dan horen wij graag wat uw wensen zijn.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

RVS plaatwerk: op maat gemaakt voor vele toepassingen

In onze eigen werkplaats kunnen onze ervaren medewerkers van uw wensen een uniek tastbaar product maken. Oplossingsgericht meedenken, korte lijnen, kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau en een hoog afwerkingsniveau zijn de krachten van Gonox Roestvaststaal. Voor de meest uiteenlopende bedrijven, maar ook voor particulieren maken wij de mooiste RVS oplossingen. Maar waarom nu juist kiezen voor RVS plaatwerk en maatwerk? RVS heeft zeer goede corrosie werende eigenschappen en is hierdoor eenvoudig te reinigen. Door deze eigenschappen is RVS bijna onverslijtbaar, gaat het lang mee en is het breed toepasbaar in verschillende sectoren. Doordat RVS 100% recyclebaar is, zijn RVS producten op maat ook nog eens zeer milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord.

RVS plaatwerk op verschillende manieren afwerken

Bij ons heeft u keuze uit verschillende afwerkingen. Afhankelijk van uw eindproduct, kunt u kiezen uit geborsteld, hoogglans gepolijst, glas gepareld of geslepen in een bepaalde korrel. Wilt u de verschillende afwerkingen graag in het echt zien voordat u een keuze maakt? Dan bent u van harte welkom op ons kantoor in Boven-Leeuwen.

Vind het meest geschikte RVS op maat voor uw situatie

Onze medewerkers denken graag met u mee over welke RVS variant en eindafwerking het beste aansluit bij uw wensen en verwachtingen wat betreft RVS plaatwerk en RVS maatwerk. Heeft u nog vragen of ontvangt u graag meer informatie over ons RVS maatwerk? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen met het telefoonnummer 0487-595457 of mail naar info@gonox.nl. Onze specialisten staan u graag te woord.

Anderen bekeken ook:

RVS onderstel | RVS spoeltafel | RVS stelling