RVS onderstel

Een RVS onderstel voor een binnen- of buitentafel of een complete tafel met onderstel en blad vindt u bij GONOX Roestvaststaal. Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van roestvaststaal voor interieur en exterieur. Met onze slijp- en polijstapparatuur voorzien wij onze producten van verschillende oppervlaktestructuren. Onze persoonlijke aanpak en de hoge kwaliteit die wij leveren maken ons een unieke RVS leverancier. Dankzij onze jarenlange ervaring en vele succesvol afgeronde projecten kunnen wij u op een professionele en persoonlijke manier voorzien van een deskundig advies bij de aanschaf van een RVS onderstel op maat.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Dit is waarom u kiest voor een RVS onderstel

Een onderstel van RVS is uitermate corrosiebestendig en daarom zowel binnen als buiten te gebruiken. RVS is daarnaast gemakkelijk te onderhouden en goed te combineren met andere materialen. Een RVS onderstel kan dan ook prima gecombineerd worden met een blad van bijvoorbeeld hout, natuursteen of glas.

Ontvang persoonlijk advies

Wij zijn altijd benieuwd naar uw wensen en ideeën en maken aan de hand daarvan een unieke en tastbare oplossing in RVS. Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden betreffende RVS onderstellen of heeft u vragen over de andere producten van RVS die wij leveren? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0487-595457 per mail: info@gonox.nl.

Anderen bekeken ook:

RVS spoeltafel | RVS stelling | RVS techniek