RVS leverancier

Een RVS leverancier die nog echt persoonlijke aandacht heeft en totaaloplossingen biedt voor uw wensen en ideeën? GONOX Roestvaststaal is gespecialiseerd in het bewerken van RVS producten op maat. Onze maatwerkproducten worden veelal toegepast in cleanrooms, laboratoria, horeca en techniek, maar ook in de meest uiteenlopende interieurs zijn onze eindproducten terug te vinden. Onze vaste klanten waarderen ons zeer om ons praktijkgericht meedenken en het kwaliteits- en afwerkingsniveau van onze producten.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Profiteer van kwalitatief maatwerk door een gespecialiseerde RVS leverancier

Of het nu gaat om werktafels en werkbladen, transportwagens, machineframes of leuningwerken. Voor uiteenlopende sectoren bieden wij verschillende RVS oplossingen. Voor iedere toepassing is er wel een geschikte soort RVS. De twee meest gangbare varianten zijn RVS 304 en RVS 316, maar er zijn wel meer dan 200 soorten RVS varianten met elk hun eigen specifieke eigenschappen. Per eindproduct verschilt het welke variant de beste oplossing biedt. Wij, als ervaren RVS leverancier, adviseren u dan ook graag welke variant het meest geschikt is voor uw eindproduct. En heeft u al in gedachten wat voor afwerking u wenst? U kunt bij ons onder andere kiezen uit de volgende afwerkingen:

  • Geslepen in een bepaalde korrel
  • Geborsteld
  • Glasparel
  • Hoogglans gepolijst

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Bent u benieuwd welke mogelijkheden en totaaloplossingen die wij als RVS leverancier voor u verzorgen? Of ontvangt u graag meer informatie over onze werkwijze? U kunt ons bereiken op ons vaste telefoonnummer 0487-595457 of per mail via info@gonox.nl

Anderen bekeken ook:

RVS op maat | RVS onderstel | RVS spoeltafel