RVS leuning

Voor een RVS leuning of leuningwerk bent u bij GONOX Roestvaststaal aan het juiste adres. Zoekt u een standaard RVS leuning voor een bordes of als machineomranding of heeft u een speciaal design leuningwerk voor een balustrade in gedachten? Of het nu gaat om leuningwerk uit ronde buis, vierkante koker of een specifieke lasergesneden vorm uit massief plaatmateriaal, wij denken graag met u mee en maken ook uw trapleuning of leuningwerk geheel op maat.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Welke RVS leuning is geschikt voor binnen en welke voor buiten?

RVS wordt zowel binnen als buiten gebruikt. De meest voorkomende varianten zijn RVS 304 en RVS 316. De 316 variant is corrosiebestendiger dan de 304 variant en wordt als leuningwerk vaker buiten toegepast. Ook de 304 variant is zowel binnen als buiten toepasbaar, maar wordt vaker binnen toegepast, omdat het dan niet sterk onderhevig is aan invloeden van buitenaf. Een RVS leuningwerk of een RVS leuning voor een buitentrap in 304 kwaliteit is ook mogelijk, maar dan wordt wel aangeraden om de RVS leuning goed te onderhouden zodat verkleuring voorkomen wordt. Naast leuningwerken kunt u bij ons ook terecht voor vele andere RVS producten zoals:

  • Keuken- en werkbladen;
  • Binnen- en buitenmeubilair
  • Was- en spoelgelegenheden
  • Machineframes en bordessen
  • Kabelwagen en aanrijdbeveiliging

Alle RVS producten kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit geborsteld, glas gepareld, hoogglans gepolijst of geslepen in een specifieke korrel.

Meer informatie over RVS

Ontvangt u graag meer informatie over een RVS leuning of leuningwerk voor binnen of buiten? Neem dan u gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0487-595457 of mail naar info@gonox.nl Wij staan u graag te woord.

Anderen bekeken ook:

RVS leverancier | RVS op maat | RVS onderstel