RVS Design

RVS is een veelzijdig materiaal dat ook uitstekend voor RVS design meubilair gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan tafels en stoelen voor in de horeca of zitelementen voor buiten. GONOX Roestvaststaal is de RVS specialist voor alle vormen van RVS meubilair en vele overige RVS producten. Wij beschikken over diverse machines en gereedschappen om het materiaal af te werken in de juiste finishing voor uw RVS design product.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

RVS voor design meubilair voor binnen en buiten

RVS is de afkorting van Roestvast staal. Vaak wordt er gedacht dat RVS voor Roestvrij staal staat. Maar er is wel degelijk een roestlaag aanwezig op het metaal. Juist deze roest laag, een blanke oxidelaag, beschermt het onderliggende metaal tegen invloeden van buitenaf. Er zijn meer dan 200 soorten varianten van roestvaststaal met elk hun eigen eigenschappen en toepassingen. De meest voorkomende varianten zijn RVS 304 en RVS 316. De 316 variant is corrosiebestendiger dan de 304 variant en wordt vaker voor meubilair voor buiten gebruikt. De 304 variant is zowel binnen als buiten toepasbaar, maar wordt vaker voor RVS design meubilair binnenshuis gebruikt, omdat deze dan niet sterk onderhevig is aan invloeden van buitenaf.

Ontvang deskundig advies over de juiste afwerking

GONOX Roestvaststaal werkt met de volgende afwerkingen voor uw RVS design meubilair:

  • Geslepen in een bepaalde korrel (bijvoorbeeld K320 of K400);
  • Geborsteld
  • Glasparel
  • Hoogglans gepolijst

Misschien staat het voor u al vast in welke afwerking/finishing uw product geleverd wilt hebben, maar het kan lastig zijn om te bepalen welke afwerking het beste bij uw RVS product past. Daarom helpen wij u graag bij het maken van deze keuze. Voor vragen en of meer informatie over onze RVS producten kunt u contact opnemen middels ons telefoonnummer 0487-595457 of u mailt naar info@gonox.nl.

Anderen bekeken ook:

RVS leuning | RVS leverancier | RVS op maat