Wie zijn wij

GONOX Roestvaststaal, gevestigd in het land van Maas en Waal, is gespecialiseerd in het bewerken van roestvast staal (beter bekend als RVS). Onze maatwerkproducten worden veelal toegepast in Cleanrooms, Laboratoria, uiteenlopende interieurs en diverse takken van techniek.

Wij beschikken over machines en gereedschappen, enkel bedoeld voor het bewerken van RVS.
Met onze slijp- en polijst-apparatuur kunnen wij onze producten voorzien van verschillende oppervlaktestructuren. Of het nu gaat om een businessproject of een particuliere keuken; GONOX is u graag van dienst.

Waarom kiezen voor GONOX Roestvaststaal?

Kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau zijn de kracht van onze eindproducten.

Onze persoonlijke aanpak en het meedenken vanuit de praktijk zijn eigenschappen die ons exclusief en onderscheidend maken. Zaken als kwaliteit en uitstraling zijn voor ons niet meer dan vanzelfsprekend.

Dankzij onze vakkennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat om zowel in onze werkplaats als op locatie een uitstekende service te bieden.

Wij luisteren graag naar uw wensen en ideeën zodat wij u op een goede manier kunnen informeren over de uiteenlopende mogelijkheden en totaaloplossingen .

RVS Maatwerk is onze passie, wij nemen daarom graag de uitdaging aan om ook uw wensen om te zetten in een uniek en tastbaar product.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.